Filtrid
Värv
suurus
Laius
Puhas Näita

Informacje

Vaippõrandakate

Selles kategoorias ei ole tooteid.

Vaadake meie laia valikut valmismõõtusid jaotises "Vaibad mõõtu". Pakume erinevate mustrite ja värvidega vaipu. Need sobivad nii kodudesse ja korteritesse kui ka ettevõtetesse ja asutustesse. Selliste toodete eeliseks on sellise materjali põrandale asetamise lihtsus ja kiirus. Tänu kaasaegsetel...

Vaadake meie laia valikut valmismõõtusid jaotises "Vaibad mõõtu". Pakume erinevate mustrite ja värvidega vaipu. Need sobivad nii kodudesse ja korteritesse kui ka ettevõtetesse ja asutustesse. Selliste toodete eeliseks on sellise materjali põrandale asetamise lihtsus ja kiirus. Tänu kaasaegsetele tehnoloogiatele ei võta meie vaibad suures koguses tolmulestu sisse ja neid on lihtne puhastada. Vaibad on huvitav alternatiiv magamistubadesse, lastetubadesse, restoranidesse ja paljudesse muudesse kohtadesse, kus hubane interjöör on oluline.

"Ma olen vaipade suhtes allergiline!" - fraas, mida kõik on ilmselt juba varem kuulnud. Kuid sellel ei ole midagi pistmist tõega, sest vaibaallergiat lihtsalt ei ole olemas! Skandinaavia teadlaste uuringud on tõestanud, et vaipade ja allergiate vahel ei ole mingit seost. Aastatel 1975-1995 on allergikute arv Rootsis kolmekordistunud. Samal ajal eemaldati enam kui 70% kodudest magamistubadest vaipkate ja asendati need kõva põrandakattega.

Rohkem

Follow us on Facebook