Kunstmuru HAVANA valmis mõõtmed

Uus toode

paksus: umbes. 27 mm

kaal: umbes. 1640 g/m2

mingi lõng: 55% polüester + 45% polüpropüleenist

tootjariik: Belgia

Rohkem üksikasju

  saatmiskulud alates: 24,70 €
  pakett lähetatakse 48h jooksul
  me tarnime rahvusvaheliselt
  30 päeva toote tagastamiseks
  2-aastane garantii
  Saadame kohale sularahas

18,07 € bruto


Toote omadused

MaterjalPolüester
KujuRistkülikukujuline
MudelIlma mustrita

Lisateave

Soovite teada, mida teha, et nautida ilusat muru aastaringselt? Meil on vastus!

Rohu imitatsioonivaibad on muutumas üha populaarsemaks. Varem oli kunstmuru tuntud mänguväljakutel, kuid nüüd täiendab kunstmuru paljude poolakate kodude rõdu- ja terrassikorraldust. Kunstmuru saab kasutada mitmel viisil, mitte ainult koduseks kasutamiseks, vaid ka laste mänguväljakutel, basseinides ja aedades, mida oleks raske looduslikult hooldada. Tõelist muru on palju raskem hooldada - lisaks rahale, mida me peame kulutama niidukile ja väetistele, peame kulutama palju aega, et muru näeks välja täiuslik. Kunstmuruga laheneb probleem iseenesest!

Ilus ja roheline aastaringselt - need on kunstmuru suurimad eelised. Valmistatud kvaliteetsest polüestri ja polüpropüleenist, ei ole see mitte ainult meeldiva puudutusega, vaid ka väga vastupidav ja ilmastikukindel. Suvine lõõgastumine murul, grillimine sõpradega või lastega mängimine sellisel ettevalmistatud alal on puhas rõõm.

Sünteetiline muru on palju ohutum ka inimestele, kes kannatavad igapäevaselt allergiate all. Ajavahemik aprillist juulini on tõeline õudusunenägu inimestele, kes on allergilised rohu õietolmu suhtes. Tänu sünteetilise materjali valikule saavad isegi selliste probleemidega inimesed muretult aega õues veeta. Kunstmuru on ka lastele palju ohutum. Kasutades pehmet ja paindlikku materjali, on see parem pehmendus kukkumiste vastu kui näiteks traditsiooniline muru.

Sünteetilise muru omadused:

  • Valmistatud 55% polüestrist ja 45% polüpropüleenist, mis muudab muru ilmastikukindlaks, kuid samas pehmeks ja meeldivaks;
  • Rohu paksus on 27 mm, mis pehmendab ideaalselt näiteks kukkumise ajal ja kaitseb maapinna külma eest;
  • Saadaval on palju suurusi, mis võimaldavad teil luua oma unistuste puhkeruumi;
  • Kaasaegses tootmistehnoloogias on kasutatud meetodeid, mis lasevad vee läbi toote voolata, nii et ei teki lörtsi;
  • Väga lihtne paigaldada.

Seega, kui unistate ilusast platsist, kus lõõgastuda, või kui te ei soovi kogu oma vaba aega kulutada loodusliku muru hooldamisele - kunstmuru on teie jaoks ideaalne lahendus. Üllata oma peret ja sõpru kauni muruga ka talvel.

Sztuczna TRAWA ORYZON - Cypress Point

sposób ułożenia - Cypress Point

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought:

Follow us on Facebook