Vaip Akrüül VALS 6744 Abstraktsioonivintage hall / sinine

Uus toode

paksult kootud vaip

paksus kokku: umbes. 13 mm

kaal kokku: umbes. 3,0 kg/m2

mingi lõng: 100% Akrüül

Rohkem üksikasju

  saatmiskulud alates: 24,70 €
  pakett lähetatakse 48h jooksul
  me tarnime rahvusvaheliselt
  30 päeva toote tagastamiseks
  2-aastane garantii
  Saadame kohale sularahas

67,77 € bruto


Toote omadused

MaterjalAkrüül
KujuRistkülikukujuline
MudelMuud disainilahendused

Lisateave

VALS akrüülvaip - ideaalne lahendus elegantsi austajatele

Enne täiusliku vaiba valimist interjöörile esitab igaüks endale palju küsimusi. Millise vaiba peaksin valima, et see oleks ilus veel aastaid? Milline toode on parim inimestele, kes kannatavad allergia all? Milline toode ühendab endas kõrge kvaliteedi ja kauni disaini? Vastus kõigile neile küsimustele on üks - VALS akrüülvaip.

AKRYL VALS kollektsioon on loodud selleks, et tuua elegantsi, šikkust ja prestiiži isegi tagasihoidlikku tuppa. Ilusad mustrid ja värvid suudavad elanikke rõõmustada aastaid. Seda kõike tänu sellele, et akrüül on üks parimaid ja kõige vastupidavamaid materjale, millest vaipa saab valmistada. Selle kvaliteet eristub kindlasti odavamate, sünteetiliste toodete hulgast.

Akrüülvaip on parim lahendus ka allergikutele. Sünteetiline akrüülvill on mitteallergiline. Tihe vaip ei ima tolmu sisse. Selle tulemusena jääb see vaiba pealmisele kihile ja selle laitmatu puhtana hoidmiseks on vaja ainult tolmuimejat. Mis on väga oluline ka allergiate puhul, akrüülkiud ei arenda lesta, baktereid, hallitust ega seeni.

Akrüülvaipade omadused VALS:

  • Tagasihoidlikud värvid rõhutavad ideaalselt iga interjööri elegantsust;
  • Akrüülkiudude värvus on vastupidav pleekimisele isegi päikesevalguse käes - vaipa võib muretsemata paigaldada kõikjale majas, isegi akna lähedale;
  • Tootmisprotsessis kasutatav akrüül on antielektrostaatiliste omadustega - vaip ei elektriseeru, seega on sellel paljajalu või sokkides kõndimine väga meeldiv;
  • Kõrge kvaliteet koos materjali suure vastupidavuse ja paindlikkusega tähendab, et see toode on kauniks kaunistuseks mitu või isegi mitu aastat;
  • Need sobivad ideaalselt ka põrandaküttega kasutamiseks - need säilitavad soojust kauem;
  • Kõik kollektsiooni vaibad on sertifitseeritud OEKO-TEXi sertifikaadiga, mis tagab ohutu koostise;
  • Akrüülvaibad võivad alguses olla kergelt tolmused - see on materjali loomulik omadus. Kuid me võime teile kinnitada, et see ei ole kuidagi häiriv ega kahjustav.

Kui juhtusite ostma odava sünteetilise vaiba, mis mõne kuu pärast ei näinud enam täiuslik välja, siis akrüülvaibad parandavad kindlasti halva kogemuse. Kõrge kvaliteet koos kauni disainiga annab igale interjöörile täiesti erineva iseloomu.

Vaadake, kuidas VALS kollektsiooni akrüülvaip muudab teie kodu!

Seotud tooted

30 other products in the same category:

Follow us on Facebook