Filtrid
Kuju
Materjal
Mudel
Värv
suurus
Puhas Näita

Informacje

Laste vaibad

Seal on 239 toodet.

 

Iga lapsevanem on kindlasti rohkem kui üks kord mõelnud, milline vaip oma lapse tuppa oleks parim võimalik lahendus. Kõige väiksematele lastele meeldib põrandal mängida, seega peame tagama, et me pakume neile selleks sobivat põrandat. Seepärast pakub meie veebipood Dywany Łuszczów ...

 

Iga lapsevanem on kindlasti rohkem kui üks kord mõelnud, milline vaip oma lapse tuppa oleks parim võimalik lahendus. Kõige väiksematele lastele meeldib põrandal mängida, seega peame tagama, et me pakume neile selleks sobivat põrandat. Seepärast pakub meie veebipood Dywany Łuszczów selles kategoorias laia valikut lastevaipu, mis naudivad lakkamatut populaarsust isegi meie kõige nõudlikumate klientide seas. Ükskõik, kas teie ostunimekirjas on vaip tüdrukule või pojale - kindlasti leiate huvitava mudeli. Vaadake lihtsalt meie pakkumist kohe. Dywany Łuszczówis tõestame, et lastele mõeldud tekstiilid ei pea sugugi igav ja maitsetu välja nägema. vastupidi, need võivad tekitada imetlust just oma iseloomuliku käsitöö, ilusate värvide ja huvitavate motiivide tõttu.

Millised on meie laste vaipade omadused?

Me teame väga hästi, et laste vaibad peavad eelkõige avaldama muljet oma väga hea töötlusega. Seepärast kasutame ainult selliseid materjale, mis tagavad antud mudelite pika eluea ja nende tõrgeteta kasutamise. Meie lastevaipades kasutatavate materjalide hulgas on näiteks polüpropüleenist termokomplektne frisee, mida iseloomustavad spetsiaalselt keeratud niidid. Sellest materjalist valmistatud vaibad on väga tihedalt kootud, mis tähendab, et neil on väga mugav kõndida. Leiad ka polüestervaipu, mis on omakorda populaarne valik nende väga kena välimuse ja äärmiselt atraktiivse hinna tõttu. Erinevate versioonide, mustrite, värvide ja suuruste laia valiku tõttu on teie lapse tuppa sobiva vaiba leidmine lihtne. Mõned kõige populaarsemad valikud on 200x300 suurune beebivaip, 160x220 suurune beebivaip või 120x170 suurune beebivaip. Kui te ei leia vajalikku suurust, võtke meiega ühendust. Me aitame teil leida just teie lapse tuppa sobiva vaiba. Lahenduseks, mille kasuks vanemad sageli otsustavad, on osta nii palju vaipu või üks piisavalt suur, et katta kogu lastetoa põrandat.

Milline vaip lapse tuppa? Populaarsed motiivid ja värvid

Ei ole oluline, kas ostate laste vaiba tüdrukule või hoopis pojale. Tõenäoliselt mõtlete kõvasti, millise värvi või motiivi valida. Varem arvati, et roosa toonid on kõige paremad väikestele printsessidele ja sinised poistele, kuid tänapäeval kipume vaatama ka teisi värve. Võite osta oma lapse tuppa halli, valge, rohelise või isegi punase vaiba. Või kuidas oleks piparmündivärviline vaip? Kõik sõltub sellest, kuidas soovite, et ruum lõpuks välja näeks. Populaarsed motiivid on kõik need, millel on loomad, kuid võite valida ka laste tänavavaiba. Selles kategoorias võime soovitada näiteks Petit Towni mudeleid, mis avaldavad muljet oma esteetiliste ja funktsionaalsete omadustega. Petit-kollektsioonist leiate ka palju huvitavaid loomi, mis kindlasti meeldivad paljudele noortele vastuvõtjatele. Sõltuvalt sellest, millist varianti te otsite, võite valida kas ruudukujulise või ristkülikukujulise lastevaiba. Meil on ka valik ümmargusi vaipu, mis sobivad ideaalselt veidi väiksematesse ruumidesse. Suur vaip on hea valik suurde tuppa, sest see võimaldab teil luua lapsele mänguala. Peame ka mainima, et kuigi see kategooria on pühendatud kõige noorematele, leiate siit kindlasti huvitava noorte vaiba nii poisile kui ka tüdrukule.

Õige vaiba valimine teie lapsele või teismelisele ei ole lihtne ülesanne, kuid vastupidiselt sellele, mida te võite arvata, ei ole see ka midagi, millega te ei saa hakkama. Kui te ikka veel mõtlete, milline on parim vaip tüdruku või poisi tuppa, keskenduge eelkõige sellele, et ostetav vaip oleks funktsionaalne, kenasti tehtud ja vastupidav. Laste puhul peame eriti veenduma, et neile mõeldud tooted avaldaksid tõesti muljet oma huvitavate värvidega. Jätame tagasihoidlikud, elegantsed ja minimalistlikud vaibad meie majade ja korterite teistesse interjööridesse ning laseme ilusatel ja värvilistel aksessuaaridel leida oma koha meie lastetoas. Me garanteerime, et iga meilt ostetud vaip teenib teid kaua ja muutub samal ajal teie lapse toa tõeliseks kaunistuseks. Valige roosa, sinine või roheline lastevaip ja nautige selle imelist tööd.

Rohkem
kodulehekülg
Näitab 97 - 144 239 objekti 97 - 144 kohta
Näitab 97 - 144 239 objekti 97 - 144 kohta

Follow us on Facebook