Kategooriad

  • Banner

Meie teenuste kasutamine tähendab, et nõustute formaalsete küsimustega, mis on seotud meie klientide andmete jagamise ja edastamisega. Palun lugege järgmisi F.H. KABISe privaatsuspoliitikat.

F.H. KABIS austab täielikult kasutajate ja klientide õigust eraelu puutumatusele ja isikuandmete kaitsele - vastavalt 29. augusti 1997. aasta seadusele. "Isikuandmete kaitse". (Teataja nr 133, punkt 883). Klientidel on õigus kontrollida oma andmeid, neid parandada ja nõuda, et neid ei kasutataks enam tellimuse täitmisega seotud eesmärkidel. Andmeid kaitstakse ka vastavalt "Elektrooniliste teenuste osutamise seadusele (Teataja nr 133, punkt 1204)".

Kogutud kliendiandmed:

Registreerimise käigus kogutud andmed:
Kliendi registreerimisel küsime selliseid andmeid nagu: nimi, aadress, telefon, e-posti aadress ja salasõna, mida klient kavatseb kasutada.

Ostutehingute käigus kogutud andmed:
Kaupluses www.chodniki.com tehingu sooritamiseks on vaja esitada isiku-, aadressi- ja andmesideandmed: nimi, perekonnanimi, elukoha aadress, telefoninumber ja andmed maksevormi kohta, nagu krediitkaardi tüüp, krediitkaardi number, kehtivusaeg, CVV-number.

Automaatselt kogutud andmed:
Kui külastate meie veebisaiti, kogutakse automaatselt andmeid: nt IP-aadress, domeeninimi, brauseri tüüp, operatsioonisüsteemi tüüp jne.

Kontakti ajal kogutud andmed:
Kui võtate ühendust poega www.chodniki.com veebisaitide, telefoni, e-posti jne kaudu, edastatakse isikuandmeid, nt ees- ja perekonnanimi, e-posti aadress jne.

Kõik saadud isikuandmed on kaitstud ja neid kasutatakse ainult teavitamise ja turunduse eesmärgil www.evaibad.ee poes vastavalt 29. augusti 1997. aasta isikuandmete kaitse seadusele. (Dz. u. nr 133 poz. 883).

Kliendiandmete kasutamine:
F.H. KABIS ei müü ega edasta andmeid kolmandatele isikutele. Registreerimise käigus kogutud andmeid kasutatakse ainult selleks, et võimaldada sisselogimist ja meie süsteemi kasutamist. Ostu sooritamiseks on vajalik kliendi registreerimine.

Tehingu käigus kogutud kliendiandmeid kasutatakse arveldamiseks, raha ülekandmiseks ja kauba saatmiseks kliendile. Selleks võidakse andmed edastada maksetehingute ettevõttele, et kliendi krediitkaarti koormata. See ettevõte ei kasuta andmeid ühelgi muul eesmärgil. Nende andmete esitamine on ostu sooritamiseks kohustuslik. Aadressiandmed edastatakse kullerfirmale, kes kasutab neid ainult edastamiseks ja kättetoimetamiseks.

Automaatselt kogutud andmeid võidakse kasutada meie veebisaidi kasutajate käitumise analüüsimiseks, meie kasutajate demograafiliste andmete kogumiseks või meie veebisaitide sisu isikupärastamiseks. Neid andmeid kogutakse iga kasutaja kohta automaatselt.

Kliendi ja meie teenuse vahelise kirjavahetuse käigus kogutud andmeid kasutatakse üksnes päringutele vastamiseks.

Isikuandmete kaitse peainspektsiooni kontrollimisel võib kliendi andmed teha inspektsiooni töötajatele kättesaadavaks vastavalt isikuandmete kaitse seadusele.

Meie teenuse eeskirjade rikkumise, seaduserikkumise või seadusega nõutava rikkumise korral võime anda kliendi andmetele juurdepääsu õigusasutustele.


Klientidega suhtlemise viisid:

Pärast kauba ostutehingu sooritamist kasutab F.H. KABIS e-posti kontakti, et saada teavet tellimuse edenemise kohta ja tehinguga seotud lisakokkulepete tegemiseks. Oluline teave ja kokkulepped tehakse telefoni teel.

Kui klient kasutab poe www.chodniki.com uudiskirja, saab ta oma e-postkasti uudiseid e-poe tegevusega seotud uudiste kohta.


Isiku- ja aadressiandmete muutmise küsimus:
Pärast süsteemi sisselogimist saate muuta või kustutada oma registreerimise käigus kogutud isikuandmeid, mida kasutatakse süsteemi sisselogimiseks ja uudiskirja saatmiseks. Ostutehingute jaoks kasutatavaid andmeid ei saa muuta ega kustutada, kuna need on arve osa.

Automaatselt kogutud andmeid ei saa muuta ega kustutada.

Küpsiste kasutamine:
Veebisait www.chodniki.com võib kasutada küpsiseid, et tuvastada kliendi brauser meie veebisaidi kasutamisel. Küpsised ei sisalda mingeid isikuandmeid ja on teie arvutile, teile ja teie isikuandmetele ohutud. Küpsised sõltuvad sellest, kas veebilehitseja on need heaks kiitnud.

Kliendi isikuandmete turvalisus:
Side serveri ja kliendi arvuti vahel toimub SSL (Secure Socket Layer) abil ning meie andmebaasid on kaitstud kolmandate isikute juurdepääsu eest.

Muudatused privaatsuspoliitikas:

F.H. KABIS jätab endale õiguse muuta ülaltoodud privaatsuspoliitikat, avaldades sellel veebilehel uue privaatsuspoliitika.

Kontakt:

Andmete kogumise ettevõte:

F.H KABIS
Łuszczów I 73
20-258 Lublin
NIP: 946-154-99-58
REGON: 431279511

Kirjavahetuse aadress:
F.H KABIS
ul. Elektryczna 17
21-045 Świdnik
(+4881) 866-07-02
info@dywany.lublin.pl

Kui teil on täiendavaid küsimusi privaatsuse kohta, võtke meiega ühendust.


Follow us on Facebook