Filtrid
Kuju
Materjal
Mudel
Värv
suurus
Laius
Puhas Näita

Informacje

Ruumid

Seal on 1974 toodet.

 

Uue korteri sisustamine või ümberehitamine on üsna suur väljakutse. Mõnikord on meid piiratud ruumiga, teinekord aga väikese eelarvega. Siiski on olemas grupp dekoratiivseid aksessuaare, mida võib pidada ökonoomseks viisiks sisekujunduse värskendamiseks. Nende hulgas on vaibad. See on univers...

 

Uue korteri sisustamine või ümberehitamine on üsna suur väljakutse. Mõnikord on meid piiratud ruumiga, teinekord aga väikese eelarvega. Siiski on olemas grupp dekoratiivseid aksessuaare, mida võib pidada ökonoomseks viisiks sisekujunduse värskendamiseks. Nende hulgas on vaibad. See on universaalne aksessuaar, mida saab suurepäraselt kasutada peaaegu igas ruumis - alates elutoast, vannitoast kuni köögini. Vaibad koguvad üha enam populaarsust, naasevad armu juurde. Meie pakkumisest leiate tippkvaliteediga vaibad ja vaipkatted igasse teie kodu tuppa.

Miks kasutada vaipa oma sisekujunduses?

Vaip on mitmekülgne aksessuaar, mis sobib igasse ruumi. Sellel on mitmeid eeliseid, mida üha enam kasutajaid hindab. Miks peaksite otsustama vaipade kasuks sisekujunduse täienduseks?

  • See on stiilne aksessuaar, mis võib täiendada teie sisekujundust. Paljud inimesed peavad seda punktiks "i" kohal. See on lihtne viis interjööri soojendamiseks ja hubaseks muutmiseks.
  • Vaibad hoiavad teie jalad meeldivalt soojana, isoleerides põranda külma. Nii et ükskõik millises ruumis, saate kõndida paljajalu, ilma et peaksite muretsema külmunud jalgade pärast.
  • Vaibad aitavad ruumis tsooneid eraldada. Seetõttu sobivad need ideaalselt väikestesse korteritesse, kus üks interjöör täidab mitmeid erinevaid funktsioone.
  • Vaip summutab tõhusalt müra.
  • See sobib ka suurepäraselt põranda kaitsmiseks mustuse ja kahjustuste eest. Vaipu saab tolmuimejaga ja ka šampooniga kodust välja immutada, mis kindlasti lihtsustab ruumi korras hoidmist.
  • Libisemiskindlad vaibad tagavad ohutuse ja mugavuse. Need on hädavajalikud kodudes, kus elavad väikesed lapsed ja eakad inimesed. Need vähendavad libisemise ja seega ka valusate kukkumiste ja võimalike vigastuste ohtu.
  • Pehmed vaibad pehmendavad, mistõttu neid soovitatakse inimestele, kes kurdavad seljavalude ja väsinud jalgade üle.
  • Antiallergilistest ja antistaatilistest materjalidest valmistatud vaip sobib ideaalselt eluruumidesse, kus on allergilisi inimesi. Ebasoovitavad organismid või seened ei arene seda tüüpi materjali pinnal.

Meie kauplus pakub laias valikus vaipu, mis sobivad igasse ruumi ja igasse stiili. Need ei avalda muljet mitte ainult oma kauni disaini, vaid ka kõrge kvaliteedi poolest. Kindlasti leiate endale sobiva vaiba - võttes arvesse teie vajadusi ja kodu sisekujundust. Kõik meie pakutavad mudelid on kooskõlas praeguste suundumustega.

Toad - kust valida vaip?

Korteris on mitu tuba, mis on igaüks erinevalt korraldatud. Lisandid valitakse nii, et need ei oleks mitte ainult atraktiivsed, vaid ka funktsionaalsed. Soovitame, kuidas valida vaipa konkreetsesse ruumi.

  • Köök. See on ruum, kus põrandale satub mitmesugust mustust. Köögivaip ei ole mitte ainult huvitav disainilisand, vaid kaitseb põrandat ka mustuse ja kahjustuste eest. Peale selle on väiksem oht, et kui midagi kukub, siis puruneb see pehmele materjalile. Köögivaipu peaks olema lihtne puhtana hoida. On hea, kui neid saab pesumasinas pesta.
  • Elutuba. Paljud inimesed ei kujuta ette, et sellest ruumist võiks vaip puududa. Ja õigesti. See on koht, kus me veedame suurema osa oma ajast ja võtame vastu külalisi. Seega tasub hoolitseda selle eest, et interjöör oleks hubane ja kutsuv. Elutoa puhul võite valida madala, keskmise või kõrge vaibaga vaiba. Kõik sõltub sellest, millist efekti soovite saavutada. Elutuba on sageli koht, kus inimestele meeldib põrandal lamada, seega on oluline valida vaip, mis on pehme ja mida on lihtne puhtana hoida.
  • Koridor. See on ruum, kus on palju liiklust. Samuti on selle põrandal rohkem mustust. Siinkohal tuleks valida vaip, mida on lihtne puhtana hoida, kuid mis sobitub samal ajal interjööri stiiliga. Lõppude lõpuks näevad teie külastajad seda kohe, kui nad teie kodu läve ületavad. Hea mõte on vaip, mida on lihtne puhtana hoida.
  • Magamistuba. Puhke- ja lõõgastumispaigana vajab see sobivat sisekujundust. Tasub hoolitseda selle ruumi hubaseks muutmise eest. Huvitavaks lahenduseks on pikema vaibaga vaibad. Neile on meeldiv astuda paljajalu kohe pärast voodist tõusmist. Kahe väiksema vaiba kombinatsioon mõlemal pool voodit on kena.
  • Vannituba. Selles ruumis tasub lisaks esteetikale panna rõhku ka praktilisusele. Vannitoa vaip peaks olema valmistatud vastupidavast materjalist, mis on niiskuskindel ja mida on lihtne puhtana hoida. Kindlasti on teie majapidamisele meeldiv astuda külmade plaatide asemel paljajalu pehmele vaibale.
  • Laste tuba. Väikelapse toas kasutatav vaip peaks olema pehme, kergesti puhastatav ja vastupidav. See on hea, kui see mitte ainult ei täienda ruumi sisekujundust, vaid kaitseb ka kukkumiste ebameeldivate tagajärgede eest. Lisaks võimaldab vaip lapsel mugavalt mängida. Kõige noorematele pereliikmetele on soovitatav valida allergiasõbralik mudel.

Õige vaip toa jaoks lummab interjööri. See on suurepärane võimalus anda sellele hubasust ja harmooniat. Vaibad on ka viis sisustuse säästlikuks värskendamiseks ilma suurte remondikuludeta.

Rohkem
kodulehekülg
Näitab 97 - 144 1974 objekti 97 - 144 kohta
Näitab 97 - 144 1974 objekti 97 - 144 kohta

Follow us on Facebook