Vaip, Koridorivaibad GLOSS kaasaegne 6776 85 stiilne, raam, Kreeka must / elevandiluu

Uus toode

fliisi kõrgus: 12 mm

kaal kokku: umbes. 2,70 kg/m2 ( kaal võib erineda sõltuvalt konstruktsioonist )

mingi lõng: Polüpropüleenist + Polüester Shrink

tootja: Dywany Łuszczów

Rohkem üksikasju

  saatmiskulud alates: 24,70 €
  pakett lähetatakse 48h jooksul
  me tarnime rahvusvaheliselt
  30 päeva toote tagastamiseks
  2-aastane garantii
  Saadame kohale sularahas

45,18 € bruto


Toote omadused

Materjal Polüpropüleen + polüester Shrink
KujuRistkülikukujuline
MudelMuud disainilahendused

Lisateave

Muutke oma koridor moodsate vaipadega GLOSS kollektsioonist

Vaibad on disainielemendid, mis võivad interjööri muuta. Need toovad teie ruumi palju soojust ja mugavust. Elutuba või magamistuba muutub kohe hubasemaks ja omandab ainulaadse atmosfääri. Mis oleks, kui see uskumatu mugavus kanduks vaipade abil ka koridori või koridori? Neid ruume tasub meeles pidada, sest need on tavaliselt esimesed, millega me majja sisenedes kokku puutume.

Vaipade kollektsioon GLOSS on loodud moodsate lahenduste austajatele ja inimestele, kes tahaksid klassikalisi mustreid veidi murda. Kaasaegsed mustrid koos väljendusrikka, kuid klassikaliste värvidega muudavad interjööri täielikult.

Lisaks paljudele esteetilistele eelistele on vaibad ka väga praktiline kujunduselement. Kasutades neid koridoris või koridoris, takistavad need kingapõhjade mustuse levikut majas. Neid saab kasutada ka köögis, pakkudes mugavust ja meeldivat tunnet jalgade all.

Kõnnitee puhastamine on kiire, lihtne ja meeldiv. Tootmises kasutatavad sünteetilised materjalid ei nõua erilist hoolt. Piisab regulaarsest tolmuimeerimisest ja suuremate plekkide puhul niiske lapiga pühkimisest.

Kõnniteede omadused GLOSS:

      • Musta ja valge kombinatsioon ajatu kreeka võtme motiiviga murrab kaunilt läbi klassikaliste interjööride, lisades pisut modernsust, ilma et see vähendaks elegantsi ja šikkust;
      • Kasutatakse kolme liiki lõnga: polüpropüleen, kokkutõmbuv polüester ja läikiv polüester. Need materjalid on väga vastupidavad ja meeldivad katsuda;
      • Vaibad on saadaval laiusega 60 cm kuni 80 cm ja pikkusega 200 cm kuni 300 cm, nii et saate hõlpsasti valida oma interjöörile sobivaima toote;
      • Kõnnitee on OEKO-TEX-sertifikaadiga, mis tagab ohutu koostise nii inimestele kui ka keskkonnale;
      • Sünteetilised vaibad sobivad allergikutele ja lastele;;
      • GLOSS-kollektsiooni on toodetud ka ristkülikukujulisi ja ringikujulisi. See tähendab, et saate valida samast kollektsioonist toote peaaegu igasse ruumi majas;

Stiili ja funktsionaalsuse kombinatsioon - need on GLOSS vaipade kõige olulisemad omadused. Neid armastavad mitte ainult moodsa disaini entusiastid, vaid ka inimesed, kes ei taha mitu tundi päevas koristamisele kulutada.

Kas soovite kiiresti ja lihtsalt tuua oma koridori või esikusse elegantsust ja rõhutada selle kaasaegset iseloomu? GLOSS vaipade kollektsioon sobib selleks ideaalselt!

Seotud tooted

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought:

Follow us on Facebook