HERIZ A0985A vaip Oriental, raam Burgundia - bambusest lõng, eksklusiivne, stiilne

Uus toode

fliisi kõrgus: umbes. 7 mm (+/-)

kaal kokku: umbes 3,30 kg/m2

mingi lõng: bambusest lõng

kuhja tihedus: 168.000 pkt/m2

tootja: Dywany Łuszczów

Rohkem üksikasju

  saatmiskulud alates: 24,70 €
  pakett lähetatakse 48h jooksul
  me tarnime rahvusvaheliselt
  30 päeva toote tagastamiseks
  2-aastane garantii
  Saadame kohale sularahas

848,38 € bruto


Viimased eksemplarid!

Toote omadused

MaterjalPoliester + Akryl
KujuRistkülikukujuline
MudelMuud disainilahendused

Lisateave

Bambusest vaibad – luksus teie koju

Bambuskiud on hetkel inimkonnale teadaolevalt parim keskkonnasõbralik materjal. Bambus on taim, mis vajab kasvamiseks oluliselt vähem vett, neelab viis korda rohkem süsihappegaasi ja toodab 35% rohkem hapnikku kui sarnased tekstiiltaimed, näiteks puuvill. See materjal on ka erakordselt pehme, vastupidav ja soodustab säästvat arengut tänu oma keskkonnasõbralikule päritolule.

Bambusest vaibad meeldivad kahtlemata nii ökoentusiastidele kui ka luksuslike lahenduste austajatele. Seda seetõttu, et tegemist on materjaliga, mida meie tingimustes pole lihtne hankida. See peab läbima pika tee ja läbima mitmeid ülevaatusi, et lõpuks sisekujunduselemendina pilku rõõmustada.

Bambuslõnga hankimise protsess Lyocelli meetodil pole samuti kõige lihtsam. See koosneb paljudest aeganõudvatest etappidest. Esiteks lagundatakse bambus ja tekib paberimass, mida seejärel pestakse, filtreeritakse mitu korda ja lastakse läbi düüside, mis moodustavad väga pikki kiude. Pärast järgnevaid pesemisprotsesse need kiud kuivatatakse ja kammitakse üksikuteks keermeteks, mis pärast sobivat lõikamist võivad luua vaiba.

HERIZ kollektsiooni vaibad ühendavad endas klassikalisi ajatuid mustreid ja kauneid värve. Tänu sellele sobivad need bambusvaibad ideaalselt peaaegu igasse sisekujundusstiili. Bambus on ainulaadne kiud mitte ainult oma päritolu, vaid ka vastupidavuse tõttu. See on väga vastupidav materjal, mis muudab vaiba suurepäraseks ka kõige intensiivsemalt kasutatavatesse ruumidesse kodus.

HERIZ kollektsiooni vaipade omadused:

  • Ilus värvipalett ja ajatud mustrid: vapustavate värvide ja klassikalise disaini kombinatsioon annab teie ruumidele ainulaadse stiili, mis ei lähe moest paljudeks aastateks;
  • Valmistatud 100% bambuskiududest: täiesti keskkonnasõbralik materjal, mis on vastupidav igasugustele kahjustustele ja mõlkidele. See on ka üks õilsamaid materjale, mida tekstiilitootmises kasutatakse;
  • Looduslik, siidine läige: bambuskiududel on loomulik siidine läige, mis annab vaipadele luksusliku ja elegantse välimuse;
  • Looduslikult vastupidav tolmulestadele ja hallitusele: see muudab need ideaalseks valikuks allergikutele ja lastele;
  • Lihtne puhtana hoida: bambusvaipu on väga lihtne hooldada tänu plekkidele ja tolmule vastupidavusele;
  • Sobib põrandakütte jaoks: need sobivad ideaalselt põrandaküttesüsteemidega.

Valides luksusliku bambusvaiba, investeerite tootesse, mis ühendab ilu funktsionaalsusega ning toetab ka säästvat arengut. See on suurepärane võimalus neile, kes soovivad lisada oma interjööri luksuslikkust, hoolitsedes samas keskkonna eest.

Seotud tooted

30 other products in the same category:

Follow us on Facebook