Villane vaip SUPERIOR NURI konjak

Uus toode

DYWILAN

fliisi kõrgus: umbes. 8 mm

kaal kokku: umbes. 3,70 kg/m2

mingi lõng: 100% Uus-Meremaa vill

kuhja tihedus: 890.400 pkt/m2

tootjariik: Poola

Rohkem üksikasju

  saatmiskulud alates: 24,70 €
  pakett lähetatakse 48h jooksul
  me tarnime rahvusvaheliselt
  30 päeva toote tagastamiseks
  2-aastane garantii
  Saadame kohale sularahas

398,84 € bruto


Toote omadused

MaterjalVillane
KujuRistkülikukujuline
MudelMuud disainilahendused

Lisateave

SUPERIOR villased vaibad - luksuslik klassika

Vintage- ja retrohõngulised stiilid vallutavad miljonite inimeste südamed kogu maailmas. Klassikaline, ajatu disain koos elegantsete värvidega rõhutab iga interjööri ainulaadsust.

SUPERIORi villaste vaipade kollektsioon on austusavaldus klassikalistele mustritele. Kaunid rosetid sobivad suurepäraselt kokku puitmööbliga, luues klassikalises stiilis paigutuse. Elutoast või magamistoast saab kuninglik koht, mis on täis luksust.

SUPERIOR vaibad on valmistatud 100% villast. See on täiesti looduslik materjal ja väga vastupidav. Villavaibad võivad säilitada oma kauni välimuse kuni kümme aastat. Võrdluseks, sünteetilistel vaipadel on juba mõne aasta või isegi kuu pärast näha kasutusmärke. See toode ei ole kõige odavam, kuid selle kvaliteet tähendab selle vaiba võimalikult kõrget kvaliteeti ja vastupidavust, mis kestab põlvkondi.

Villavaipu eristab teistest toodetest ka asjaolu, et neid saab paigaldada ümber kaminatoa. Vill on looduslikult mittesüttiv - see sulab ainult väga kõrge temperatuuri korral. See tähendab, et villasele vaibale langev tuhk ei põhjusta tulekahju.

 

Vaiba omadused SUPERIOR:

  • See on valmistatud 100% looduslikust materjalist - villast - mis on pehme ja meeldiva puudutusega;
  • Elegantsed ja kaunid värvid koos vintage-stiilis mustriga toovad igasse interjööri palju elegantsust ja luksust;
  • See on OEKO-TEX-sertifikaadiga, mis tagab keskkonnale ja inimestele ohutu koostise;
  • Kõrge kvaliteet koos materjali kõrge vastupidavuse ja paindlikkusega tähendab, et see toode on kauniks kaunistuseks mitu või isegi mitu aastat;
  • Villane vaip võib esialgu kergelt tolmuda - see on materjali loomulik omadus. Me kinnitame teile siiski, et see ei ole kuidagi häiriv ega kahjulik.

SUPERIOR vaiba valimisel tasub silmas pidada ka seda, et villane vaip imab endasse vedelat mustust. Kuigi see vaip sobib ideaalselt elutuppa, ei pruugi see töötada köögis.

See ei muuda siiski asjaolu, et villased vaibad on parim valik, kui soovite tuua oma interjööri soojust, suurt mugavust ja luksust.

Kas sa armastad vintage stiili sama palju kui meie? Kui jah, siis teile meeldivad SUPERIOR vaibad!

 

 

Seotud tooted

30 other products in the same category:

Follow us on Facebook