Vaip KESHAN Tupsud, idamaine 7685/53578 oranž

Uus toode

fliisi kõrgus: umbes. 9 mm

kaal kokku: umbes. 2,80 kg/m2

mingi lõng: 100% villa

Rohkem üksikasju

  saatmiskulud alates: 24,70 €
  pakett lähetatakse 48h jooksul
  me tarnime rahvusvaheliselt
  30 päeva toote tagastamiseks
  2-aastane garantii
  Saadame kohale sularahas

112,95 € bruto


Toote omadused

MaterjalVillane
KujuRistkülikukujuline
MudelMuud disainilahendused

Lisateave

Kas sa armastad luksust? Kui jah, siis villased vaibad on loodud just teid silmas pidades!

Kujutage ette oma lemmik villast kampsunit... soe ja pehme. Selle puudutamine pakub naudingut ja tekitab väga mõnusat tunnet. Mis oleks, kui sama materjali kasutataks vaiba valmistamiseks? See on täiesti võimalik. Vill on vaipade valmistamiseks kaugelt parim looduslik materjal.

KESHANi vaibakollektsioon on valmistatud 100% villast. See on looduslik ja täielikult taastuv tooraine. Selle omadused sobivad ideaalselt kodudesse, kus on raske säilitada õiget õhuniiskust. Vill absorbeerib õhust niiskust, kui seda on liiga palju, ja annab seda tagasi, kui seda on liiga vähe. See on väga tervislik hingamisteede jaoks, eriti inimestele, kellel on sellega probleeme.

Villavaip on ka sensatsiooniline soojusisolaator. Võite selle muretsemata panna külmale põrandale ja sellel kõndimine on endiselt mugav. Siseruumid on täiendavalt isoleeritud, mis lihtsustab õige õhutemperatuuri säilitamist.

Kui otsite ideaalset toodet kaminatoa lähedusse, on villane vaip parim valik. Vill on tulekindel materjal. Hõõguv süsi sulatab vaid kiudusid. Võrdluseks võib sünteetiline kuhi süttida ja halvimal juhul põhjustada majapõlengu.

Seega ei ole kahtlust, et suhteliselt kõrgemat hinda kompenseerib villavaipade võrreldamatult kõrge kvaliteet. Villa laialdane kasutusala ja imelised omadused on tuntud ja hinnatud juba paljude põlvkondade vältel. KESHANi kollektsiooni vaibad kasutavad täielikult ära selle materjali eelised, millest nad on valmistatud. Lisaks rõhutavad vintage-stiilis mustrid toote ajatust.

Vaiba omadused KESHAN:

  • See on valmistatud 100% looduslikust materjalist - villast. See muudab selle keskkonnasõbralikuks;
  • Elegantsed ja kaunid värvid koos vintage-stiilis mustriga toovad igasse interjööri palju elegantsust ja luksust;
  • See on OEKO-TEX-sertifikaadiga, mis tagab keskkonnale ja inimestele ohutu koostise;
  • Kõrge kvaliteet koos materjali kõrge vastupidavuse ja paindlikkusega tähendab, et see toode on kauniks kaunistuseks mitu või isegi mitu aastat;
  • Villane vaip võib esialgu kergelt tolmuda - see on materjali loomulik omadus. Me kinnitame teile siiski, et see ei ole kuidagi häiriv ega kahjulik.

KESHANi vaiba valimisel tasub silmas pidada ka seda, et villa imab endasse vedelat mustust. Kuigi see vaip sobib ideaalselt elutuppa, ei pruugi see köögis nii hästi toimida.

Tänapäeval on loodusega kooskõlas elamine äärmiselt oluline. Seepärast on villase vaiba valimine kindlasti hea otsus. Ilusad, elegantsed, loomulikud... Need on KESHANi kollektsiooni vaibad. Tuhanded rahulolevad kliendid armastavad neid - kas teie?

Seotud tooted

30 other products in the same category:

Follow us on Facebook