KÄSISÕLMEMINE villane vaip Vintage 10297, raam, ornament - sinine

Uus toode

fliisi kõrgus: umbes. 5 mm

kaal kokku: umbes. 2,20 kg/m2

mingi lõng: 100% villa

Rohkem üksikasju

  saatmiskulud alates: 24,70 €
  pakett lähetatakse 48h jooksul
  me tarnime rahvusvaheliselt
  30 päeva toote tagastamiseks
  2-aastane garantii
  Saadame kohale sularahas

574,79 € bruto


Viimased eksemplarid!

Toote omadused

MaterjalVillane
KujuRistkülikukujuline
MudelLilled

Lisateave

KÄSITSI kootud vaibad

Sukelduge ainulaadsesse Türgi vaipade maailma, mis on traditsioonilise käsitöö kõige peenemad näited. Iga esitletav vaip on ainulaadne meistriteos, mis on käsitsi kootud täpselt ja detailidele tähelepanu pöörates. Nad on pärit Türgi Isparta ja Ladiki provintsidest, mis on tuntud oma pikkade kudumistraditsioonide poolest. Esitletavate vaipade keskmine vanus on 20-30 aastat, igal vaibal on oma ajalugu, mis annab interjöörile omanäolisuse, mis on kooskõlas praeguse vintage stiiliga. Antiiksed villavaibad on ainulaadseks lisandiks erinevatesse ruumidesse. Need sobivad suurepäraselt elutuppa ja magamistuppa, kuid on ka huvitav lisand kontori või koridori sisekujundusele.
Iga selle kollektsiooni tükk on valmistatud 100% villast, mis teeb tooted ülimalt vastupidavaks. Sellest looduslikust toorainest valmistatud vaipu on kõrge kvaliteedi ja hügroskoopsete omaduste tõttu hinnatud sajandeid.

Esitletud vaibad on vaatamata oma vanusele suurepärases seisukorras. Need tooted on hoolikalt valitud. Iga vaip puhastati põhjalikult, trimmiti ja pleegitati, mis taastas selle esialgse sära ja tõi esile selle täisvärvid. Tänu sellele on iga vaip suurepärases seisukorras.

Käsitsi kootud antiikvillaste vaipade iseloomulikud omadused:

- fliis on valmistatud 100% looduslikust villast;
- iga vaip on ainulaadne, need on hoolikalt valitud tooted, mis ilmuvad vaid üksikutes eksemplarides;
- vaibal on oma ajalugu, tuues interjööri ainulaadse retro- ja vintage-hõngu;
- lühike fliis muudab nende igapäevase hooldamise lihtsaks.


Kutsume teid tutvuma meie antiiksete käsitsi kootud villavaipade kollektsiooniga! Iga esitletav vaip võib muutuda mitte ainult dekoratiivseks elemendiks, vaid tuua interjööri ka kaugete Isparta ja Ladiki provintside atmosfääri ja kultuuri, jäädes samas harmooniasse ökoloogia ja säästva arengu ideega.

 

Seotud tooted

30 other products in the same category:

Follow us on Facebook