BERBER vaip MR4296 Beni Mrirt käsitsi kootud Marokost, abstraktne - roheline / oranž

Uus toode

fliisi kõrgus: umbes. 30 kuni 35 mm

kaal kokku: umbes. 2,80 kg/m2

mingi lõng: 100% villa

Rohkem üksikasju

  saatmiskulud alates: 24,70 €
  pakett lähetatakse 48h jooksul
  me tarnime rahvusvaheliselt
  30 päeva toote tagastamiseks
  2-aastane garantii
  Saadame kohale sularahas

602,15 € bruto


Viimased eksemplarid!

Toote omadused

MaterjalVillane
KujuRistkülikukujuline
MudelGeomeetria

Lisateave

Ainulaadne ja erakordne – avastage Maroko käsitsi kootud vaibad

Maroko vaipade valmistamise ajalugu ulatub tuhandete aastate taha. Kohaliku elanikkonna jaoks ei olnud vaibad lihtsalt dekoratiivsed elemendid, vaid eelkõige kultuuriline väljendus. Praegusel ajal on Marokos koduks umbes 45 erinevale berberi hõimule, millest igaühel on oma unikaalsed kudumistehnikad, värvipaletid ja mustrid.

Käsitsi valmistatud Maroko vaibad on ainulaadsed, ainulaadsed dekoorielemendid, mis on teadmiste allikaks berberi kultuuri ja ehtsate kunstiteoste kohta. Kogu tootmisprotsess toimub käsitsi, iga sõlm on hoolikalt kootud seisvatel kangastelgedel. Kudumismeetodeid antakse hõimu sees edasi põlvest põlve, mille tulemusena on igal Maroko hõimul erinevad kudumistehnikad, mustrid ja värvieelistused. Austusest aastate jooksul edasi antud traditsioonide vastu kajastab nimekogu ka neid loonud Maroko etniliste rühmade nimesid. Peamine materjal, mida nende vaipade valmistamisel kasutatakse, on vill, mis tagab, et vaibad on ilusad, erakordselt vastupidavad ja mugavad.

Eksklusiivsed Marokost pärit vaibad on ideaalne valik mitte ainult kunstihuvilistele, vaid ka reisijatele ja ainulaadsete esemete austajatele. Käsitsi valmistatud tootmisprotsess garanteerib, et identset vaipa pole kusagil mujal maailmas.

BENI MRIRT vaipade seeria unikaalsust rõhutab materjali hankimise viis. BENI MRIRT vaipades kasutatav vill pärineb Atlase mäestiku kõrgeimates kohtades karjatatud lammastelt. Vaipade loomise viimane etapp hõlmab pesemist ja harjamist. BENI MRIRT vaipu harjatakse kokku 5 korda, tagades maailmaturul saadaolevatest vaipadest kõige ilusama hunniku.

Maroko vaipade iseloomulikud omadused:

  • Iga vaip on Maroko kudujate käsitsi valmistatud ainult ühes eksemplaris. See teeb tootest ainulaadse interjööri lisandi ja oma ala meistriteose.
  • Toodetud täielikult villast. See looduslik materjal oma vastupidavuse ja vastupidavusega tagab ostuga rahulolu paljudeks aastateks.
  • Villane vaip võib alguses eraldada kerget tolmu – selle materjali loomulik omadus. Kuid võite olla kindel, et see ei ole mingil juhul ebamugav ega kahjulik.

Tooge Maroko kultuuri puudutus oma koju nende erakordsete ja ainulaadsete käsitsi kootud vaipadega otse Marokost!

 

Seotud tooted

30 other products in the same category:

Follow us on Facebook