NEPAL 2100 valged / looduslik hall vaip - villane, kahepoolne, naturaalne

Uus toode

fliisi kõrgus: umbes. 18 mm

kaal kokku: umbes. 2,0 kg/m2

mingi lõng: 100% villa

Rohkem üksikasju

  saatmiskulud alates: 24,70 €
  pakett lähetatakse 48h jooksul
  me tarnime rahvusvaheliselt
  30 päeva toote tagastamiseks
  2-aastane garantii
  Saadame kohale sularahas

37,65 € bruto


Toote omadused

MaterjalVillane
KujuRistkülikukujuline
MudelMuud disainilahendused

Lisateave

NEPAL vaibakollektsioon on austusavaldus loodusele ja käsitöötraditsioonidele.

Iga selle kollektsiooni vaip on ainulaadne toode, mis on täielikult käsitsi valmistatud kõrgeima kvaliteediga toorainest. See ebatavaline kombinatsioon Uus-Meremaa villast ja traditsioonilisest kangastelgedel kudumisest annab neile vaipadele ainulaadse iseloomu.

Kollektsiooni NEPAL peamiseks eeliseks on 100% Uus-Meremaa villa kasutamine, mis tagab mitte ainult vastupidavuse, vaid ka võrratu pehmuse ja erakordse kvaliteedi. Kõik selle kollektsiooni vaibad on valmistatud traditsioonilisel kangastelgedel kududes, mis tähendab, et need ei ole masstoodang, vaid need on kogenud käsitööliste individuaalselt loodud. See käsitsi valmistatud protsess annab vaipadele ainulaadse iseloomu, muutes kõik ainulaadseks.

Praktiline lahendus on vaiba kahepoolne olemus, mis pikendab selle eluiga. Kollektsiooni rustikaalne iseloom sobib suurepäraselt erinevatesse interjööridesse ning lisab soojust ja hubasust. Need vaibad sobivad suurepäraselt elutuppa, magamistuppa või esikusse, andes tubadele ainulaadse ja elegantse ilme koos hetkel moekas retrohõnguga. Samuti tasub rõhutada, et NEPAL vaipade valmistamisel kasutatud villal on looduslikud allergiavastased ja hügroskoopsed omadused ning seda on lihtne puhtana hoida. See on ökoloogiline valik neile, kes hindavad mitte ainult esteetikat, vaid hoolivad ka keskkonnast.

NEPAL kollektsiooni iseloomulikud tunnused:

- villa looduslikud värvid, õrna beeži kuni küllastunud pruunini;
- 100% loodusliku Uus-Meremaa villa kasutamine;
- omama OEKO-Tex sertifikaati, mis tõendab nende ohutust kasutajatele ja keskkonnale;
- saab kasutada koos põrandaküttega.


NEPAL kollektsioon ei ole ainult vaibad – see on kirg, traditsioonide ja loomuliku ilu eest hoolitsemise väljendus, mida saab meie kodudesse tuua.

 

Seotud tooted

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought:

Follow us on Facebook